Události
  • Akce pokračuje. Nakupte za 500 Kč a získejte O2 TV s HBO

    Akce pokračuje. Nakupte za 500 Kč a získejte O2 TV s HBO

    Filmové hity, napínavé seriály i dramatické sportovní zápasy. To vše na vás čeká v populární službě O2 TV, kterou nyní můžete získat zcela zdarma. Stačí když do konce roku na CZC nakoupíte alespoň za 500 Kč a voucher na O2 TV bude váš.

  • Mega nálož 20 trailerů z The Game Awards 2023 je tu

    Mega nálož 20 trailerů z The Game Awards 2023 je tu

    Podívejte se na celkem 20 ukázek z připravovaných her, které se promítaly v rámci předávání herních Oscarů v Los Angeles. Mezi taháky patří nový Monster Hunter nebo hra OD od Hidea Kodžimy.

  • Známe vítěze videoherních Oscarů za rok 2023

    Známe vítěze videoherních Oscarů za rok 2023

    Prohlédněte si kompletní výsledky show The Game Awards 2023, která se konala v noci ze čtvrtka 7. prosince na pátek 8. prosince 2023 středoevropského času.

  • Zanechte všeho! První trailer na GTA 6 je venku

    Zanechte všeho! První trailer na GTA 6 je venku

    Rockstar Games nás nakonec všechny pořádně vypekli a trailer na nejočekávanější hru současnosti se na internetu objevil v předstihu.

Produktové tipy Recenze Návody
  • Jak na blikání monitoru, pruhy nebo rozmazané písmo

    Jak na blikání monitoru, pruhy nebo rozmazané písmo

    Nebojte se, všechno jde vyřešit. V tomto článku se dozvíte několik tipů, jak odstranit nejčastější problémy s obrazovkou – blikání monitoru, ale také pruhy na monitoru, zhasínání monitoru, zrnění monitoru nebo rozmazané písmo na monitoru.

  • Jak otočit obrazovku, upravit jas a další tipy

    Jak otočit obrazovku, upravit jas a další tipy

    Otočil se vám obraz monitoru a nevíte, co s tím? Nebo naopak potřebujete pro svou práci dát monitor na výšku? Poradíme vám, jak otočit obrazovku snadno a rychle.

  • Nastavení monitoru (NÁVOD)

    Nastavení monitoru (NÁVOD)

    Příliš jasný displej, nedostatečný kontrast nebo vybledlé barvy. S tím vším se lze u monitorů běžně setkat, přičemž nápravu těchto neduhů mají v rukou samotní uživatelé. Před monitorem současně trávíme více času než kdykoliv předtím a o významu jeho správného nastavení tak nelze v nejmenším pochybovat. V následujícím článku si proto ukážeme, jak nastavit jednotlivé parametry a jak díky tomu dosáhnout té nejlepší uživatelské zkušenosti.

  • Jak na kalibraci monitoru

    Jak na kalibraci monitoru

    Barvy, jas či vyvážení bílé. To vše výrobci nastavují jen na přibližné hodnoty, v důsledku čehož není obsah zobrazován správně. Jediné řešení spočívá v kalibraci, kterou lze realizovat hned několika způsoby. V následujícím článku si proces kalibrace náležitě popíšeme, podíváme se na různé metody a povíme si, který postup je nejvhodnější zrovna pro vás. 

Novinky z CZC.cz
Samsung Lenovo Microsoft Apple LEGO® Intel Acer HP Xiaomi MAX

Poslední komentáře k produktům

  • Zen 5

    Dobrý den, kdy bude tato verze (x3d) CPU k dispozici v řadě Zen 5? Děkuji.

  • Re: Rozšíření paměti HP 255 G8

    Děkuji za odpověď, teď jsem se díval na frekvence pamětí a narazil jsem na problém. Notebook má maximální paměť 8 GB ?? Znamená to, že ntb …

  • Re: Mikro škrábance

    Je to tedy normální? Docela mě to "žere". Škrábance nejsou při činnosti vidět, jen při vypnutém monitoru a když je v místnosti rozsvíceno, …

  • Velikost paměti RAM

    Dobrý den. U vámi nabízeného tabletu Lenovo Yoga Tab 11 s kódovým označením ZA8X0049CZ Lenovo uvádí velikost paměti RAM 8GB, ve vašem popis…

  • Re: A54 životnost

    Dobrý den, to je otázka z kategorie "křišťálová koule" a tu nikdo nemá. Z vlastní zkušenosti mi android telefony vydržely okolo 3-4 let.

Uživatelské recenze

Slevové dny CZC.cz Slevové dny CZC.cz